lite eller mycket? Välj det som passar.

Löpande bokföring.

Löpande bokföring - det är där dina affärstransaktioner sammanställs. Dina utgifter och dina inkomster bokförs för att få fram ett resultat. Vi bokför mestadels i Visma Adm 500 men har kunder som använder e-baserade bokföringsprogram som t ex Fortnox och e-Visma. Vi kan hjälpa dig med fakturering och betalning av leverantörsfakturor.

Lönearbete.

Vi har erfarenhet av flera kollektivavtal men har även koll på lönelagstiftningar. Vi kan hjälpa dig med att räkna ut vad din personal ska ha för lön, skicka lönespecifikationer och även betala ut lönen åt dig. Eller så sköter du löner själv men vill ha hjälp med arbetsgivardeklarationerna? 

bokslut.

En gång om året behöver du göra ett bokslut - ett förenklat om du är enskild näringsidkare eller ett bokslut med årsredovisning om du har ett aktiebolag. Vi har koll på K-regelverket!

deklaration.

Det finns flera olika slags deklarationer - momsdeklaration, arbetsgivardeklarationer, periodisk sammanställning, inkomstdeklaration för juridiska personer och privatpersoner, fastighetsdeklarationer... Vi kan hjälpa dig med allt du behöver.

rådgivning.

Ibland kan man vilja bokföra själv men kanske vill ha lite stöd. Vi har kunder som sköter den löpande bokföringen och kontaktar oss för lite avstämningar eller med frågor som rör bokföring.

bolagsbildning.

Vi har kunder som är enskilda näringsidkare, aktiebolag och handelsbolag. Vi hjälper till med nystartande av samtliga tre bolagsformer och ombildning till dessa. 

Liten, stor eller mittemellan?

Vi har många kunder som bara träffar oss en gång om året - då det är dags att deklarera. Kanske äger man skog och är tvungen att lämna in en NE-bilaga? Vi hjälper dig gärna oavsett hur liten eller stor din verksamhet är. Vi hjälper även privatpersoner som t ex har sålt aktier eller sin fastighet och behöver hjälp med K-blanketterna.